Grøn nudge - fra holdning til handling 

På 2 dage kan du få skubbet gang i den grønne omstilling i din virksomhed.

  • Er du træt af, at folk sjusker med at få affaldet sorteret rigtigt?
  • Er du frustreret over at dine kollegaer siger ja til at slukke lyset – men glemmer det?
  • Vil du lære, hvordan du får flere til at følge jeres bæredygtighedsstrategi, uden at de er tænker over det?

Du ved selv, hvor skoen trykker, men du savner at der reelt sker noget på CO2 regnskabet.

På kurset får du den nyeste viden inden for nudging, som er simple tiltag, der får os til at ændre adfærd med det samme. Nudge betyder det “lille venlige puf”, og det handler om at hjælpe med positive adfærdsændringer.

For at skubbe til andres adfærd kan du hente hjælp i udvalgte adfærdsprincipper. Når du kender principperne, kan du vurdere, hvad der skal til for at skubbe til en bestemt grøn og energivenlig adfærd og dermed skifte fra holdning til handling.

TID: 2. og 3. november 2022
STED: Vejlsøhus Hotel, Silkeborg
TID: kl. 9 - 16 begge dage

Pris: 9.950 kr + moms (inkl forplejning)

Tilmeld dig her

Kun 12 pladser  

 

Som noget helt unikt kombinerer vi nudging og grafisk facilitering, fordi et af de mest effektive nudges er den simple tegning. Især når det gælder om at motivere, kommunikere klart, styrke samarbejdet og få noget til at ske.

Den skaber fælles forståelse, er let at afkode og motiverer til handling. Alle kan lære at tegne simpelt og bruge værktøjet grafisk facilitering i processen med at udvikle og skabe synlige grønne nudges.

 

Indhold på de 2 dage:

Kurset er for dig, der er involveret i jeres bæredygtighedsstrategi, klimastrategi eller grøn strategi. Du er måske projektleder, teamleder eller HR ansvarlig.

Du har stor lyst til at fremme den bæredygtige dagsorden og har brug for et konkret værktøj til at komme videre.

groent-nudge-.png

Vi giver dig afsættet til at skabe grøn handling – en lavpraktisk tilgang, der har et stærkt teoretisk afsæt.

Margrethe Børsting, SimpleDraw, er Cand. Phil i Kommunikation og grafisk facilitator. Hun har mere end 20 års erfaring som underviser, møde- og procesfacilitator og stor erfaring med ledelse, organisations- og teamudvikling. Margrethe brænder for at gøre brug af den ”levende” streg, der skubber os i den ønskede retning.

Lena Hellström, NudgeCase, er journalist og adfærdsdesigner. Hun optaget af, hvordan vi omsætter al kommunikation til reel handling. Lena har undervist i nudging & adfærdsdesign siden 2015 og bliver høj af hver eneste lille nudge, som støtter et af de 17 verdensmål.

TID & STED

Tid: 9.00 – 16.00: Den 2. og 3. november
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 9.950 kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset.
Hvis du vil overnatte på kursusstedet, skal du kontakte Vejlsøhus Hotel på tlf. 89 21 21 21

 

FUN FACTS

  • To af de store foregangsmænd inden for nudging – Thaler og Kahneman – har begge modtaget en Nobelpris for deres brug af metoden.
  • Du kan reducerer helt op til 10 % af energiforbruget i din virksomhed, blot ved at få en mere energivenlig adfærd til hverdag – som fx at slukke lys, sortere affald bedre og holde styr på varmeforbrug.

 

OBS!

Vi tilbyder også udviklingsforløb for virksomheder, som tilrettelægges ud fra de behov I står med.

Vi kan hjælpe med at finde finansieringen fra diverse puljer. Se eksempelvis følgende, hvor vi har indgået et samarbejde med Dansk Fødevareakademi:

Små- og mellemstore fødevarevirksomheder i Danmark har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft gennem relevante tilskudsprogrammer. Hvis du vil vide mere om mulighederne, og have hjælp til at søge, kan du kontakte Dansk Fødevareakademi – det er gratis og uforpligtende.

Få nyhedsbrevet om adfærd
Få nyhedsbrevet om adfærd
- og få 5 effektive nudge

Få et kvarters gratis rådgivning

bubble