Hvad er NudgeCase?

NudgeCase er et kommunikation- og adfærdsbureau i Horsens, drevet af Lena Hellström, der er uddannet journalist på DjH, Aarhus. I 2014 tog hun en privat uddannelse som adfærdsdesigner hos Morten Münster.

Fokus er at forvandle holdning til reel handling - også kaldet nudging

Verdensmål og meningen med nudging

Nudging kan bruges på en bred vifte af problemer – men ALTID med den vinkel, at vi skal gøre noget bedre for det enkelte menneske eller fællesskabet. Mit pejlemærke er FN's Verdensmål, som passer perfekt sammen med metoden nudging, der er udviklet til at øge "wealth, health and happiness".

skaermbillede-2020-02-14-kl-112214.png

Jeg har undervist flere tusinde mennesker i at bruge nudging. Deres fokus har været meget forskellige - arbejdsmiljø, kommunikation, genbrug, indeklima, sundhed, sikkerhed og færdsel er bare nogle af dem. 

Skru op for volumen

Nudging kan aldrig stå alene som metode - men det er som at skrue på volumenknappen.

Hvis dine brugere, borgere eller kollegaer ikke handler, som ønsket - og du har lyst til at påvirke dem på en positiv og effektiv måde - så læs videre.

 

Hvorfor gør de ikke, som jeg siger?

Få svaret på, hvorfor brugerne ikke gør det, du forklarer dem, hvorfor ikke alle dine ansatte følger den nye strategi eller hvorfor det kun er få, der bruger kompostbeholderen. Jeg kan hjælpe dig med at ændre deres adfærd.

En grundig analyse giver viden, som jeg kan omsætte til en række effektive nudges. Vi tester dem af sammen, og jeg sikrer, at der rent faktisk sker en ændring i din målgruppes handlinger.

Du kan også vælge at få mig ud og holde en workshop, så flere får metoden under huden og kan bruge den fremadrettet.

Læs mere om nudging på min blog

 

Fornuft er ikke nok

Langt det meste af den kommunikation, der møder os, taler til vores fornuft.  Men vaner er sejlivede og der skal noget mere til at ændre handlinger.

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til en kommunikation, der fjerner friktionen og giver dig en større effekt inden for især - arbejdsmiljø, sundhed og genbrug.

Kontakt mig på 2585 2541 eller lena@nudgecase.dk 


Udpluk af kunder

Samarbejdspartnere

Bureauet Bubble
Fotograf Brian Nonbo 
dinjournalist.dk
Probitas

Medlem af Danish Nudging Network

Få nyhedsbrevet om adfærd
Få nyhedsbrevet om adfærd
- og få 5 effektive nudge

Få et kvarters gratis rådgivning

bubble