Hvad er NudgeCase?

NudgeCase er et moderne konsulentbureau i Horsens, grundlagt af Lena Hellström, der er uddannet journalist og adfærdsdesigner. Fokus er positive vane- og adfærdsændringer  - også kaldet nudging.

Skru op for volumen

Nudging kan bruges på en bred vifte af problemer – fra sundhedsfremme, affaldssortering til ineffektiv implementering af strategier. Det kan aldrig stå alene som metode - men det er som at skrue på volumenknappen.

Hvis dine brugere, kunder eller borgere ikke handler, som du ønsker - og du har lyst til at påvirke dem på en positiv og effektiv måde - så læs videre.

Hvorfor gør de ikke, som jeg siger?

Få svaret på, hvorfor dine kunder ikke køber mere, hvorfor ikke alle dine ansatte følger den nye strategi eller hvorfor det kun er få, der bruger kompostbeholderen. Jeg kan hjælpe dig med at ændre deres adfærd.

En grundig analyse giver viden, som jeg kan omsætte til en række effektive nudges. Vi tester dem af sammen, og jeg sikrer, at der rent faktisk sker en ændring i din målgruppes handlinger.

Læs mere om nudging på min blog

Fornuft er ikke nok

Langt det meste af den kommunikation, der møder os, taler til vores fornuft.  Men vaner er sejlivede og der skal noget mere til at ændre handlinger.

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til en kommunikation, der fjerner friktionen og giver dig en bedre bundlinje. Kontakt Lena Hellstrøm på 2585 2541 eller lena@nudgecase.dk 

Udpluk af kunder

Samarbejdspartnere

Bureauet Bubblemedia
Fotograf Brian Nonbo 
pgkommunikation
dinjournalist.dk
Probitas

Medlem af Danish Nudging Network

Få 5 effektive nudge
Få 5 effektive nudge
... der fjerner din dårlige samvittighed resten af livet.

Få et kvarters gratis rådgivning

bubblemedia