Skub gang i den grønne omstilling med et 2-dages kursus

  • Er du træt af, at folk sjusker med at få affaldet sorteret rigtigt?
  • Er du frustreret over, at dine kolleger siger ja til at slukke lyset – men glemmer det?
  • Vil du lære, hvordan du får flere til at følge jeres bæredygtighedsstrategi, uden at de er tænker over det?
  • Du ved nok selv, hvor skoen trykker, men du savner, at der reelt sker noget på CO2 regnskabet?

På kurset får du den nyeste viden inden for nudging, som er simple tiltag, der får os til at ændre adfærd med det samme. Nudge betyder det “lille venlige puf”, og det handler om at hjælpe med positive adfærdsændringer.

For at skubbe til andres adfærd kan du hente hjælp i udvalgte adfærdsprincipper. Når du kender principperne, kan du vurdere, hvad der skal til for at skubbe til en bestemt grøn og energivenlig adfærd og dermed skifte fra holdning til handling.

Som noget helt unikt kombinerer vi nudging og grafisk facilitering
 
Et af de mest effektive nudges er den simple tegning – især når det handler om at motivere, kommunikere klart, styrke samarbejdet og få noget til at ske.

Grafisk facilitering skaber en fælles forståelse, er let at afkode og motiverer til handling. Alle kan lære at tegne simpelt og bruge værktøjet i processen med at udvikle og skabe synlige grønne nudges.

Kurset indeholder:

Kurset er for dig, der er involveret din virksomheds bæredygtighedsstrategi, klimastrategi eller grønne strategi. Du er måske projektleder, teamleder eller HR ansvarlig.

Du har desuden stor lyst til at fremme den bæredygtige dagsorden, men har brug for et konkret værktøj til at komme videre.

Vi giver dig skubbet til at skabe grøn handling gennem en lavpraktisk tilgang, der har et stærkt teoretisk afsæt.

Dine undervisere er:

Margrethe Børsting, SimpleDraw, er Cand.Phil i Kommunikation og grafisk facilitator. Hun har mere end 20 års erfaring som underviser, møde- og procesfacilitator og stor erfaring med ledelse, organisations- og teamudvikling. Margrethe brænder for at gøre brug af den ”levende” streg, der skubber os i den ønskede retning.

Lena Hellström, NudgeCase, er journalist og adfærdsdesigner. Hun er optaget af, hvordan vi omsætter al kommunikation til reel handling. Lena har undervist i nudging og adfærdsdesign siden 2015 og bliver høj af hvert eneste lille nudge, som støtter et af de 17 verdensmål.

Hvor?

Tid: Kl. 9.00 – 16.00: Den 16. og 29. marts 2023
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 9.950,- kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset.

Hvis du evt. vil overnatte på kursusstedet, bedes du kontakte Vejlsøhus Hotel på tlf. 89 21 21 21

FUN FACTS

  • To af de store foregangsmænd inden for nudging, Thaler og Kahneman, har begge modtaget en Nobelpris for deres brug af metoden.
  • Du kan reducere helt op til 10% af energiforbruget i din virksomhed ved at få en mere energivenlig adfærd til hverdag – som fx at slukke lys, sortere affald bedre og holde styr på varmeforbruget.

Vidste du?

Vi tilbyder også skræddersyede udviklingsforløb og workshops for virksomheder, som tilrettelægges ud fra de behov, I står med.

Vi kan desuen hjælpe med at finde finansieringen fra diverse puljer. Se eksempelvis følgende, hvor vi har indgået et samarbejde med Dansk Fødevareakademi:

Små- og mellemstore fødevarevirksomheder i Danmark har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft gennem relevante tilskudsprogrammer. Hvis du vil vide mere om mulighederne, og have hjælp til at søge, kan du kontakte Dansk Fødevareakademi – det er gratis og uforpligtende.

Reserver din plads Hvad siger kunderne?

Disclaimer!

Kurset er ikke for dig, der helst vil have to dages fri, blive vartet op og kigge på mobilen i smug. Det er heller ikke for dig, der vægter minituiøse gennemgange af forskningsresultater højt og gerne vil have overblik over en masse teori. 

Hvorfor lære om nudging?

På kurset får du den nyeste viden inden for området, der med et fint ord hedder "behavorial economics". Det er en blanding af økonomi, antropologi og adfærdspsykologi - først beskrevet i 2008.

To af de store foregangsmænd inden for nudging, Thaler og Kahneman, har begge har modtaget en Nobelpris.

Nudge betyder det "lille venlige puf", og det handler om at hjælpe med postitive adfærdsændringer.

For at skubbe til andres adfærd - eller din egen - skal du hente hjælp i forskellige adfærdsprincipper. Når du kender principperne, kan du vurdere, hvad der skal til for at skubbe til en given adfærd. 

Hvis du bruger nudging i dit arbejde, vil du få større udbytte af din indsats for fx at påvirke sikkerheden på arbejdspladsen, at kantinen bliver sundere, at vi holder effektive møder eller smider affaldet i den rigtige spand.

Læs mere om nudging her.

Kan jeg bruge nudging i mit fag?

Jeg har undervist flere tusinde mennesker hen over de sidste 6 år.

...Tømrer, antropologer, skolelærer, sosu-assistenter, sikkerhedschefer, kantineledere, biologer, genbrugsstationfolk, direktører, arbejdsmiljørepræsentanter, IT-folk, kontorassistener, sygeplejersker og mange flere.

Så din faglige baggrund har ikke nogen betydning for, om du kan bruge nudging.

Du skal bare have lyst til at gribe en positiv tilgang.

Efter de to dages undervisning er du i stand til selv at identificere adfærd, der kan nudges, gennemskue, hvad der skal gøres for at motivere til adfærdsændringer og teste, om dit nudge virker. 

Tilfredshedsgaranti

Er du stadig i tvivl om kurset er godt og om nudging kan bruges i dit fag? 

Så vil jeg gerne komme din tvivl i møde. Jeg giver dig tilfredshedsgaranti! 

Hvis du efter de to dage synes, at kurset ikke har levet op til dine forventninger, så får du pengene tilbage. Hver en krone og uden at vi skal diskutere det.

Argumenter, du kan bruge overfor din chef

Her er 3 gode argumenter for, hvorfor du skal med på kurset. Lige til at tage med ind til din leder.

  1. Du kan med din nye viden hjælpe kollegerne med at finde løsninger på adfærdsudfordringer inden for fx arbejdsmiljø, kommunikation, affald, sundhed, færdsel, IT og ledelse.
  2. Du vil gøre frokostpausen langt mere interessant det næste halve år, fordi du kan underholde med sjove og spændende cases fra uddannelsen.
  3. Du kommer hjem med en plan, så du kan gøre noget konkret allerede næste morgen.

Udgiften til kurset vil være tjent hjem i løbet af 1-2 måneder.

Er du stadig i tvivl om kurset er noget for dig? Så ring med det samme til Lena på tlf. 25 85 25 41. 

Det med småt

Det er muligt at betale kurset i to rater. 
Første rate falder ved din tilmelding  - den næste 30 dage inden kurset.

Din plads er først sikret, når du har betalt for kurset (eller 1. rate).
Overnatning er ikke med i prisen.

PS. Hvis I er flere på din arbejdsplads, som gerne vil have uddannelsen, så kan undervisningen også ske hos jer. Ring og få en individuel aftale tilpasset jeres behov.

Tidligere deltagere af nudging ydelser

Ydelser: CTA i bund

Nu mangler du kun det sidste skridt

Reserver plads nu
Spørgsmål? Kontakt mig

bubble