Det er ikke hokus pokus – men et effektivt værktøj

Vil du gerne i gang med at bruge effektiv nudging i dit arbejde? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en masse gode råd serveret i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, får du løbende gode tips og tricks samt redskaber til at bruge nudging som et effektivt værktøj i din hverdag, så du kan skabe den rette adfærdsændring på en positiv måde. 

Adfærdsprincipper

Adfærdsprincipper

Få fingrene i de 5 adfærdsprincipper, som kan hjælpe dig eller dine medarbejdere med at trykke på de rigtige knapper og skubbe til en given adfærd. 

Videotips

Videotips

Jeg har løbende delt videoer, som dykker ned i emnet nudging, og hvordan det kan skabe værdi for dig. Find videoerne på min Youtube-kanal "Lena Hellstrøm".

Gode råd

Gode råd

Få adgang til tjeklister og gode råd, som du kan implementere i din dagligdag. Bliv også klogere på, hvordan du gennem nudging kan rykke på dine personlige vaner.

Få adgang til gode tips

Når du udfylder kontaktformularen, tilmelder du dig mit nyhedsbrev og får adgang til spændende viden om nudging. Men bare rolig, der kommer ingen spam herfra – kun gode råd i ny og næ.

Nudging – det er nemmere, end du tror

Nudging er både lavpraktisk og banalt. Derfor kan det ofte være små og simple ændringer, der skal til for at påvirke en bestemt adfærd hos dine kolleger, brugere, klienter eller kunder.

Måske sidder du allerede nu og tænker, at det der nudging er noget pjat? Det er op til dig at tænke sådan. Det vil jeg ikke prøve at ændre på.

Men to af de helt store kanoner inden for adfærd, Thaler og Kahneman, har begge modtaget Nobelpriser for deres arbejde med nudging – også kaldet "behavorial economics". Den anerkendte viden kan du også få gavn af ved at få hjælp til at omdanne nudges til reel handling. 

Se mine ydelser

bubble