Nudging og Adfærdsdesign - 2 dages kursus

Er du træt af at skælde ud og sætte forbudsskilte op? Drømmer du om at forstå, hvordan du kan få flere til at gøre det, du gerne vil have dem til? 

Måske skal de spise sundere, sortere deres skrald eller bruge håndspritten. Det kan også være de skal være bedre til at rydde op, svare på dine mails eller dyrke mere motion. Du ved selv hvor skoen trykker...

Jeg har sat et kursus sammen præcis til dig, der er træt af at blive sur - og hellere vil bruge en positiv tilgang til at ændre adfærd hos dine kunder, borgerne eller kollegaer.

TID: 2. + 3. oktober 2019
STED:  Horsens
TID: kl. 9 - 16 begge dage

Pris: 6.900 kr inkl mad

Jeg kunne godt være interesseret  

Kun 12 pladser

TILFREDSHEDS-GARANTI

Nobelpriser og puf 

På kurset får du den nyeste viden inden for området, der med et fint ord hedder "behavorial economics". Det er en blanding af økonomi, antropologi og adfærdspsykologi - først beskrevet for 10 år siden af to økonomer, som begge har modtaget Nobelprisen.

Nudge betyder det "lille venlige puf", og det handler om at hjælpe med postitive adfærdsændringer. For at skubbe til andres adfærd - eller din egen - skal du hente hjælp i forskellige adfærdsprincipper. Når du kender principperne, kan du vurdere hvad der skal til, for at skubbe til en given adfærd. 

Når du bruger nudging i dit arbejde vil du få større udbytte af din indsats for fx at påvirke sikkerheden på arbejdspladsen, at kantinen bliver sundere, at vi holder effektive møder eller smider affaldet i den rigtige spand.

Kan jeg bruge nudging i mit fag?

Jeg har undervist over 1000 mennesker hen over de sidste 4 år ... tømrer, antropologer, skolelærer, sosu-assistenter, sikkerhedschefer, kantineledere, biologer, genbrugsstationfolk, direktører, arbejdsmiljørepræsentanter, IT-folk, kontorassistener, sygeplejersker og mange flere. Så din faglige baggrund har ikke nogen betydning. Du skal bare have lyst til at gribe en positiv tilgang.

Efter de to dages undervisning er du i stand til selv at identificere adfærd, der kan nudges, gennemskue hvad der skal gøres for at motivere til adfærdsændringer og teste om dit nudge virker. 

Hvad lærer jeg på de 2 dage om nudging? 

På de to dage får du følgende med:

TID: 2. + 3. oktober, 2019
STED: Horsens
TID: kl. 9 - 16 begge dage
Reserver en foreløbig plads her

Kun 12 pladser

  • Forståelse for, hvordan vores hjerne arbejder med 2 systemer 
  • Forklaringen på, hvorfor et nudge virker
  • En lang række adfærdsprincipper, du bruger til at udvikle fremtidige adfærdsændringer med
  • Stakkevis af inspiration i form af eksempler og cases 
  • Opskriften på, hvordan du designer et nudge
  • En plan for et konkret nudge, du kan gå hjem og sætte igang med det samme
  • Mulighed for at bruge en konkret udfordring fra dit arbejdsliv som case - og få løst den

En skriftlig opgave på dag 2. sikrer, at du arbejder i dybden med din nye læring. Så undgår du nemlig at bruge kursuspenge uden andet udbytte end en e-bog i dit c-drev.

Derudover er du fremover (som i "indtil jeg ikke kan tygge smør mere") velkommen til at bruge mig som sparringspartner, når du sætter din nye viden i spil.

Det er mig, Lena, som underviser dig begge dage. Du kan læse mere om min faglige baggrund på Linked In.
Dagene veksler mellem oplæg, praktiske øvelser og tid til reflektion og spørgsmål. Kurset bliver afholdt på Hotel Opus i Horsens. I pauserne bliver du forkælet med lækker mad og snacks i smukke omgivelser. Der er også mulighed for gåture langs Nørre Strand - et fredet naturreservat eller slå et slag om Fængslet - Horsens nye kulturattraktion.  

Se, hvad fire fra Esbjerg Kommune synes om min undervisning. 

JA, TAK!         Jeg vil sikre mig en af de 12 pladser!

 

>>Tilfredshedsgaranti<<

Er du stadig i tvivl om kurset er godt og om nudging kan bruges i dit fag? Så vil jeg gerne komme din tvivl i møde. Jeg giver dig tilfredshedsgaranti! Hvis du efter de to dage synes, at kurset ikke har levet op til dine forventninger, så får du pengene tilbage. Hver en krone og uden at vi skal diskutere det.

Det siger andre:

- Lenas nudging kursus er utrolig anvendeligt. Man får nogle rigtig gode redskaber, som man kan 
bruge i dagligdagen. Vældig konkret og god kombination af undervisning og opgaver. Tak for det -Ninna

- Tusind tak, det har været lærerigt og jeg er “sulten” efter mere - Catia

Der er virkelig gået et lys op for for mig. Min tilgang til andres adfærd er en anden efter det her kursus. Tak for din engagerende undervisning - Henrik 

TID: 2. + 3. oktober, 2019
STED: Horsens
TID: kl. 9 - 16 begge dage

Pris: 6.900 kr

Tilmelding  

Kun 12 pladser

OBS! Det med småt!
Det er muligt at betale kurset i to rater. 
Første rate falder ved din tilmelding  - den næste 30 dage inden kurset.
Din plads er først sikret, når du har betalt for kurset (eller 1. rate)
Overnatning er ikke med i prisen.

Ring til Lena på 25 85 25 41, hvis du har spørgsmål.

PS. Hvis I er flere på din arbejdsplads, som gerne vil have uddannelsen,så kan undervisningen også ske hos jer. Ring og få en individuel aftale tilpasset jeres behov.

Få 5 effektive nudge
Få 5 effektive nudge
... der fjerner din dårlige samvittighed resten af livet.

Få et kvarters gratis rådgivning

bubblemedia